2022 Gadis Kantong Kanvas Rumaja Tas Bahu Remaja Awéwé Messenger Tas Kantong Kasual Kantong Remaja Dompet Crossbody

(13 resensi customer)

16.53$ - 16.63$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Sda93e9dfb24a421b98de4591c8a0f3bbC

    2022 Gadis Kantong Kanvas Rumaja Tas Bahu Remaja Awéwé Messenger Tas Kantong Kasual Kantong Remaja Dompet Crossbody

    16.53$ - 16.63$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    beurat 0.535 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    brand Ngaran

    macroupta

    GTIN

    2000002708797

    Kantong Jenis

    taktak Jalan Tas

    Jenis kantong

    taktak Jalan Tas

    Bahan utama

    gambaran

    pinding Bahan

    poliéster

    wujud

    kasual Tote

    Tempat asal

    Propinsi HE BEI, Propinsi HE BEI

    asal

    daratan Cina

    CN

    Hebei

    teu karasa

    hipu

    pola Tipe

    padet

    hal parabot hiasan di jero

    Sél Telepon Telepon, Pak kantong Interior Zipper

    Hiasan

    teu sahiji bae

    hal parabot hiasan di luar

    Flap Pocket

    kasempetan

    sasakabeh bisa

    panutupanana Tipe

    seleting

    génder

    awéwé

    gaya

    sederhana

    Jumlah gagang / Tali

    hiji

    ukuran

    34 * 15 * 40cm

    beurat

    480g

    Dumasar pedaran 13

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 13 pikeun 2022 Gadis Kantong Kanvas Rumaja Tas Bahu Remaja Awéwé Messenger Tas Kantong Kasual Kantong Remaja Dompet Crossbody

    1. 1 *** r -

      Leres pisan cinta eta! Éta sumping 10 dinten langkung awal ogé

      warna: hejo

    2. j *** r -

      Seueur pisan! Bakal nyarankeun pisan sareng éta mangpaat pikeun sakola: D

      warna: hideung

    3. K *** o -

      Duude fr meunang ieu, kualitas anu WORTH eta. Hargana patut pisan sareng terjangkau pikeun kantong anu kuat sareng saé. Éta hadir sareng seueur kantong sareng nahan barang-barang anu beurat, gaduh seueur rohangan, sareng henteu hampang atanapi ipis pisan bahanna kandel sareng seueur kantong di luar komo ngan hiji deui di jero. Abdi gaduh laptop, baju tambahan, buku, notebook, sareng barang-barang sakedik anjeun tiasa nyimpen seueur barang-barang di dieu anu saé pisan sareng merenah. Hapunten poto-potona -u*

      warna: hideung

    4. w***b -

      kantongna ageung pisan sareng tiasa cocog sareng laptop 15 inci sareng ipad pro kuring! Upami anjeun resep kantong taktak sareng hoyong janten kantong sakola maka kantong ieu cocog pikeun anjeun. >3

      warna: hideung

    5. YShopper -

      Abdi resep warnana, éta super lucu sareng tiasa nahan seueur barang, ukuranana ogé.

      warna: hejo

    6. YShopper -

      10/10 BAHAN LUAR BIASA BELI RN INI

      warna: hejo

    7. YShopper -

      saé pisan! éta ogé geulis badag, sampurna pikeun sakola

      warna: hejo

    8. L *** i -

      Imut pisan kantong taktak cinta. Éta leres-leres ageung sapertos tiasa nyocogkeun sakitar 7 buku catetan komposisi sareng polder sareng ngan ukur di luar luar anu ageung teuing, seueur rohangan anu resep éta sareng éta gancang pisan dikirimkeun.

      warna: hejo

    9. h***y -

      Kantong anu saé, leres-leres dipercaya, seleting rada pertengahan tapi yk

      warna: hejo

    10. a *** r -

      bahan kanvas anu saé sareng kandel! Kuring sieun éta henteu katingali sapertos poto nalika kuring mimiti kéngingkeun tapi kuring ngan ukur kedah ngalungkeun kana cucian pikeun katingal kusut! pin nahan kana lawon sareng liangna henteu cicing upami anjeun kedah ngalihkeunana! dijahit dina tali saeutik di sisi pikeun gantungan konci lucu pisan ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾

      warna: hejo

    11. Z *** r -

      imut!! Abdi badé dianggo pikeun sakola supados kantong anu ageung janten merenah!

      warna: bodas

    12. U *** r -

      Abdi bogoh kantong ieu. Éta lucu pisan sareng pasti gaya kuring. Kuring geus ngahias eta kalawan loba pin na eta Sigana bener alus. Nyaman pisan sareng bagian anu pangsaéna nyaéta ngagaduhan KANTONG KITU !! Abdi resep sareng pasti nyarankeun pikeun hargana

      warna: coklat

    13. YShopper -

      Imut pisan! Jauh langkung ageung tibatan anu kuring ngarepkeun tapi langkung ageung langkung saé!

      warna: hideung

    SKU: GSP549U40HNS kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori