2021 Kids kartun lucu monyét ransel TK mochila Orok tas sakola orok awéwé budak schoolbag escolares hadiah

(13 resensi customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S6792d9b5c145428e851f8688f8d3310dC

    2021 Kids kartun lucu monyét ransel TK mochila Orok tas sakola orok awéwé budak schoolbag escolares hadiah

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    2017 Kids kartun lucu monyét ransel TK mochila Orok tas sakola orok awéwé budak schoolbag escolares hadiah

    spésifikasi:

    100% Brand anyar
    Gender: kids Plush Backpacks
    bahan:
    Jenis pola: Padat
    Jenis panutupanana: Sleting
    Pakéan ransel: Ransel poean
    Ukuran: 26.5*24*10.5 cm/10.43*9.44*4.13" (H * L * W)
    Dijieunna tina bahan anu hadé, awét pikeun dianggo sadidinten.
    Hiji cecekelan nyekel
    Tali taktak tiasa diatur
    Pakét: kantong Opp
    Pakét ngawengku:
    1 * Tas Ransel Plush
    Ukuran: Jangkungna: 26.5cm, Lebar: 24cm, Katebalan: 10.5cm
    (Punten perhatikeun 1cm = 0.3937 inci) Punten kéngingkeun simpangan 1-2cm aya kusabab pangukuran manual.
    Catetan:
    Warna Sabenerna Barang Bisa Rada Béda Ti Gambar anu Ditémbongkeun Dina Wéb Disababkeun Ku Loba Faktor Sapertos Caang Monitor Anjeun sareng Caang Cahaya.

    beurat 0.17 kg
    dimensi 15 × 25 × 5 cm
    brand Ngaran

    TFSCLOIN

    GTIN

    2000002805168

    Komposisi bahan

    Plush

    asal

    daratan Cina

    CN

    Zhejiang

    Bahan utama

    katun lawon

    pola Tipe

    prints sato

    Number model

    LX-17103101

    panutupanana Tipe

    seleting

    Jangkungna Barang

    26.5cm

    item Panjang

    24cm

    item Tipe

    Tas sakola

    ngetik

    Rangsel

    item Beurat

    0.18g

    génder

    Boys

    Item Lebar

    10.5cm

    lumaku génder

    budak lalaki jeung awéwé

    ransel kartun

    Ransel Shcool

    ransel denok

    kantong sakola murid

    Paké sakola

    Prasakola, TK, Balita, Kantong sakola primér

    Pola Tipe 1

    15 rupa ransel Kartun

    gaya 2

    ransel Sato denok

    Dumasar pedaran 13

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 13 pikeun 2021 Kids kartun lucu monyét ransel TK mochila Orok tas sakola orok awéwé budak schoolbag escolares hadiah

    1. Sunda *** r -

      Kuring resep ransel! Di wewengkon Murmansk sumping kirang ti 10 poé. Dina poto, murangkalih 1,9, ransel ngadeukeutan, kuring nyarankeun mésér!)

      warna: Kapal Singa ti: Féderasi Rusia

    2. D *** a -

      ransel alus teuing, lemes, ogé dijahit. Dikirimkeun dina 2 dinten ku cdekom di Novokuznetsk.

      warna: Kapal Singa ti: Féderasi Rusia

    3. K *** o -

      A ransel alus, tapi putra masih leutik. Kami ngantosan usum panas salajengna pikeun nyobian

      warna: Kapal Singa ti: Féderasi Rusia

    4. L *** M -

      Pangiriman shvidka, ransel téh alus. Yakysniy, garniy, priemniy dina dotik. Paman Schiro.

      warna: Kapal Singa ti: Cina

    5. M *** a -

      Geulis pisan jeung lemes. Pangiriman dina 6 dinten

      warna: Kapal Landak ti: Féderasi Rusia

    6. K *** a -

      Lemes pisan, lucu sareng kualitas. Pangiriman ti Rusia kirang ti saminggu sateuacan dokter gigi. Pikeun 460 ₽. Dina poto, budakna jangkung 90 cm (umur 2 taun)

      warna: Kapal Singa ti: Féderasi Rusia

    7. Kuring -

      Ransel barudak geulis. Jahitanna rata, lawonna pikaresepeun. Kuring datang gancang pisan. Hatur nuhun pisan ka seller! Nyarankeun)

      warna: Kapal Singa ti: Féderasi Rusia

    8. N *** a -

      Ransel kualitasna saé, resep pisan kana gambarna. Dina Ceuli jeung Straps sewn sandi a. Hareupeunana aya saku kalayan seleting. Dina poto, budakna jangkung 79 cm. Pangiriman di Rusia dina saminggu. Hatur nuhun ka seller pikeun kualitas!

      warna: Kapal jerapah ti: Féderasi Rusia

    9. E *** r -

      Top!!

      warna: Nyiruan Kapal ti: Cina

    10. E *** r -

      Persis sapertos anu dipidangkeun dina gambar. Pangiriman gancang sareng pangiriman.

      warna: Kapal jerapah ti: Cina

    11. E *** r -

      Saé pisan. 25 mei maréntahkeun jeung 7 Juni di House (Walanda). Bagja pisan.

      warna: Kapal Singa ti: Cina

    12. D *** o -

      Kualitas super! Nyokot kado keur réngsé TK. Cocog jeung ngadatangan bagian tipe gambar atawa musik.

      warna: Shar Pei Kapal ti: Cina

    13. Kuring *** a -

      Kualitas super, éta mangrupikeun ransel 3 urang ti penjual ieu. Taya bau, benang teu nempel, orok senang

      warna: Kapal Macan ti: Féderasi Rusia

    SKU: 4ZP7P8FRJ54P Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori